Внатрешно уредување на работни простории

Методите на работење се менуваат заедно со технолошките достигнувања, поради тоа современиот бизнис мора да ги следи сите промени за да биде подобар од конкуренцијата.

p3

Дизајнот на ентериерот е во директна врска со успехот на бизнисот. Постојат правила кои мора да се следат без разлика на стилот. Работното биро треба да е на соодветна висина и со доволно место за складирање, на крајот бирото се комплетира со ергономска фотеља која се подесува. На тој начин работникот ќе биде релаксиран и способен да ги изврши задачите. Друга просторија на која треба да се обрне внимание е салата за состаноци, односно место на кое продуктивноста на луѓето треба да биде на високо ниво поради тоа што тука се донесуваат важни одлуки. Неопходна е и просторија во која вработените ќе можат спонтано да разговараат и да разменуваат идеи. За креирање на соодветен работен амбиент треба да се обрне внимание и на детали како осветлување, акустика, сместување на кабли, под и подната облога.

Погледнете како изгледаат простории на успешни бизнис приказни.

_B0K5239

_DSC_0065(0)

E_Place_02_02

E_Place_New_06_01

kastel_riunione_attesa_koral_03-750x500

Kuper-2015r-399x564

sala3

sala5


foto_dvoffice_accessories_canalizzazione_1_-1755396134

foto_dvoffice_accessories_canalizzazione_6_-890377599

0 shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *