AXO Light осветлување – во Карес!

AXO Light осветлувањето е базирано на квалитетот на материјалите и  елеганцијата на облиците, кои се во склоп со модерниот и современ  дизајн. Почнувајќи од традиционалните форми и облици, Axo Light произведуваат нови, редефинирани осветлувачки решенија, препознатливи по врвниот квалитет и дизајн. Произведенo во Италија.

Melting pot-sp mel – Оваа колекција се состои од лустери и ѕидна ламба. Производител: Axo Light.

pooost

Fedora-sp fedor – Колекција составена од лустери и плафонско светло. Производител: Axo Light.

possst

Hoops – Колекција составена од лустери и плафгонски светла, со заменливи елементи во три различни форми и големини. Производител: Axo Light.

posto

Layers Ceiling lamp –  Колекција составена од лустери и плафгонски светла. Производител: Axo Light.

post6

Alrisha –  Колекција од лустери и зидни светла со алуминиум RAL 9016 и бел финиш. Производител: Axo Light.

post7

Fedora-fa fedora – Колекција составена од лустери и плафонско светло. Производител: Axo Light.

post8

Leija Floor lamp – Колекција составена од подна ламба. Производител: Axo Light

post9

Fairy –  Колекцијата Fairy се состои од лустери со хроматска алуминиумска рамка и стаклен дифузер. Производител: Axo Light.

 

0 shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *