Внатрешно уредување на работни простории

Методите на работење се менуваат заедно со технолошките достигнувања, поради тоа современиот бизнис мора да ги следи сите промени за да биде подобар од конкуренцијата.

Ентериер во ресторани и кафе барови

Разговорот и кафе со луѓе кои ни се блиски е секојдневно опуштање и квалитетно потрошено време. Покрај дужењето, сведоци сме дека се почесто во ресторани се одржуваат и деловни состаноци. За да се прилагодат на овие потреби угостителите треба да создадат приказна која ќе ги привлекува посетителите.

Модерниот ентериер во работната просторија ја зголемува продуктивноста и иновативноста на Вашите вработени

Дали и Вие посакувате да работите во место кое е приближно удобно како удобноста на Вашиот дом? Како одговор на се поголемите барања на современиот бизнис пазар, италијанската компанија специјализирана за производство на канцелариски мебел Pedrali, својата линија на производи ја дополнува со мебел посeбено дизајниран да направи атмосфера во работниот простор која потсеќа на […]

Трпезариска маса и столици кои го отсликуваат вашиот карактер

Готвење во микробранова-ДА или НЕ?

Многу често си го поставуваме прашањето дали готвењето во микробранова е безбедно по нашето здравје- особено оние пати кога посакуваме да направиме нешто набрзина во нашата миркобранова а помислата на можните последици од тоа не одвратува од таа идеја. Бенефитите од користењето на миркобрановата се многубројни. Покрај тоа што ни овозможува брзо подгревање на храната […]

Оргинални и уникатни детски соби

За детето неговата соба е повеќе од соба за спиење. Таа треба да има простор за игра, за релаксација, за учење и за складирање. Бидејќи во денешно време становите се мали ви предлагаме детски соби во кои сите елементи се сместени на еден ѕид. Композицијата од елементи овозможува максимална функционалност, а притоа ги следи најновите […]

Додатоци за бања

За да се комплетира изгледот на бањата од голема важност е изборот на додатоците. Додатоците можат да бидат изработени од различни материјали и во различни бои. Доколку сакаме да биде разиграно и весело ќе употребиме бои со топли тонови, за смирена атмосфера секогаш се во игра пастелните бои. Доколку сакате да го следите најновиот тренд […]

Есенски идеи за вашиот дом

Нов тренд во светот на мебелот!

Во тренд се маси со централно поставени ногарки, со топ од мермер или пак керамика. Ви ги претставуваме најновите трендови во уредувањето на домот, каде централна точка се трпезариските маси преку кои е изразена дизајнерската слобода, оптимизмот и растечката енергија.  Трпезариските маси се разновидни во поглед на формата, големината и бојата како и во поглед на […]

Осветлување за романтичен летен амбиент!