Додатоци за бања

За да се комплетира изгледот на бањата од голема важност е изборот на додатоците. Додатоците можат да бидат изработени од различни материјали и во различни бои. Доколку сакаме да биде разиграно и весело ќе употребиме бои со топли тонови, за смирена атмосфера секогаш се во игра пастелните бои. Доколку сакате да го следите најновиот тренд ви предлагаме да изберете додатоци со мат финиш. Материјалот може да биде метал, бакар, месинг или пластика. Погледнете ги овие садови кои можат да ја разубават вашата бања.

Untitled3

Untitled4

        Какви додатоци ќе одбереме можат да го одредат и стилот на бањата, доколку бањата е опремена со едноставни елементи и во една боја како на следниот пример. На овој начин можеме почесто да внесуваме промени со помалку вложени средства.

Untitled5

Untitled6        Од бањата направете простор во кој ќе уживате. Додатоците избирајте ги внимателно бидејќи секој ден ви започнува во бањата.

0 shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *