До двор од соништата со Карес!

Во денешно време не постои човек кој не би сакал да има убаво уреден двор каде ќе може да помине повеќе време како со семејството така и со пријателите. Во овие топли денови дворот е едно од омилените места за одмор и опуштање. Заедно со пријателите, во убавата сенка може да приготвите скара,  да прочитате некоја добра книга додека го пиете вашето кафе или пак да направите забава. Воедно ноќните забави и седенките со пријателите и фамилијата ќе бидат совршени доколку се надополнат со соодветно осветлување кое ќе создаде совршен и посебен амбиент.

Доколку имате можност и желба да го направите вашиот двор од соништата Ви препорачуваме да ги погледнете следните производи за во двор од Карес!

 

Omina – p столчињата се произведени од Domitalia и се направени од полиетилен.

D--inetpub-Produzione-www.domitalia.it-public-explorer_prodotti-884_terrat2

Terra – tb маса за надвор е произведена од Domitalia и се направена од полиетиленска рамка, топ од ламинат.

3083_2

Compass – масата за надвор е произведена од Domitalia и е направена од полиетиленска рамка и цементна ногарка.

D--inetpub-Produzione-www.domitalia.it-public-explorer_prodotti-2009_600v1

Phantom – столот за надвор е произведен од Domitalia и е направен од полиетиленска рамка, рециклирачки материјал и има опција да се вгради светло во неа.

D--inetpub-Produzione-www.domitalia.it-public-explorer_prodotti-883_terrat1

Terra – tb маса за надвор е произведена од Domitalia и се направена од полиетиленска рамка, топ од ламинат.

plus

Plus – стол за надвор произведен од Pedrali и е направен од полипропилен.

2422_2

Omnia-v  е повеќенаменски сад за надвор, произведен од Domitalia и е направен од полиетилен.

D--inetpub-Produzione-www.domitalia.it-public-explorer_prodotti-2008_600t3

Babà – столчето е произведено од Domitalia и е направена од полиетиленска рамка и има опција да се вгради светло во неа.

3068_2

Terra-va саксијата е произведена од Domitalia и е направена од полиетиленска и има опција да се вгради светло во неа.


0 shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *