Есенски идеи за вашиот дом

Летото си заминува, а наближуваат дождливи денови, па ви предлагаме неколку есенски идеи за внесување топлина во домот.


712461172a66e84ca99ebde6537fbc31

marcu_05

Подигнатите софи се уште го имаат приматот во дневната соба. Без оглед на тоа дали имаат ногарки или платформа, заоблените линии ќе придонесат кон хармоничен амбиент во кој со задоволство ќе го минувате времето.

bonaldo-lars-grigio

cave-bonaldo

Повторно во тренд се кафеави и окер нијанси, кои може да ги комбинирате со црвена, бела или пак темно сина боја.

14221098121_1823

Screen Shot 2015-08-26 at 3.14.26 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 3.13.03 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 3.12.22 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 2.57.12 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 2.56.41 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 2.56.09 PM

bonaldo

Screen Shot 2015-08-26 at 2.55.51 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 2.55.34 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 3.11.53 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 2.54.40 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 2.59.07 PM

Screen Shot 2015-08-26 at 2.53.03 PM

 

Бидете креативни!

Tags:
0 shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *