Осветлување за романтичен летен амбиент!

CRACKED LOG LAMP – Осветлување, маси, столчиња од напукнати трупци. Дизајнирано од Duncan Meerding!


tumblr_mtqei5b6CE1sjuumho1_1280

Неверојатно иновативен стилски дизајн. Природата преточена во ексклузивен дизајн направен од обично дрво.

6575476-3x2-940x627

rps20150711_114720_683-e1436579898944

Топлината која произлегува од овие светилки доловува еден магичен, пријатен топол амбиент кој потсетува на домот. За да се долови таа светлина искористени се LED светилки.

6575446-3x2-940x627

Cracked-Log-Lamps-by-Duncan-Meerding-1
Воедно самиот дизајнер Meerding кој всушност има пречки со видот истакнува дека ова е за него еден нов свет преку кој тој успева да ја долови таа магија, односно неговиот алтернативен сетилен свет.

tumblr_n2b9gbb6Ed1sjuumho1_1280

Препорака е да се користат 75W светилки.
Димензии – максимум: 230мм x 200мм

0 shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *