Што да знаеме

Тест Видео 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Eos officia dolorem consectetur ducimus eaque, recusandae a illum, dolores, cupiditate in unde ullam ab quia modi at blanditiis accusamus labore vero?

Ентериер во ресторани и кафе барови

Разговорот и кафе со луѓе кои ни се блиски е секојдневно опуштање и квалитетно потрошено време. Покрај дужењето, сведоци сме дека се почесто во ресторани се одржуваат и деловни состаноци. За да се прилагодат на овие потреби угостителите треба да создадат приказна која ќе ги привлекува посетителите.

Модерниот ентериер во работната просторија ја зголемува продуктивноста и иновативноста на Вашите вработени

Дали и Вие посакувате да работите во место кое е приближно удобно како удобноста на Вашиот дом? Како одговор на се поголемите барања на современиот бизнис пазар, италијанската компанија специјализирана за производство на канцелариски мебел Pedrali, својата линија на производи ја дополнува со мебел посeбено дизајниран да направи атмосфера во работниот простор која потсеќа на […]

Трпезариска маса и столици кои го отсликуваат вашиот карактер

Трпезаријата го собира целото семејство и пријателите на едно место. Во неа разговараме, јадеме, се смееме, едноставно поминуваме убави моменти. Исто така таму семејството ги носи и најважните одлуки. Потрудете се да изберете трпезариска маса и столици, кои колку и да звучи чудно, ќе одговараат на вашиот темперамент.

Готвење во микробранова-ДА или НЕ?

Многу често си го поставуваме прашањето дали готвењето во микробранова е безбедно по нашето здравје- особено оние пати кога посакуваме да направиме нешто набрзина во нашата миркобранова а помислата на можните последици од тоа не одвратува од таа идеја. Бенефитите од користењето на миркобрановата се многубројни. Покрај тоа што ни овозможува брзо подгревање на храната […]

Оргинални и уникатни детски соби

За детето неговата соба е повеќе од соба за спиење. Таа треба да има простор за игра, за релаксација, за учење и за складирање. Бидејќи во денешно време становите се мали ви предлагаме детски соби во кои сите елементи се сместени на еден ѕид. Композицијата од елементи овозможува максимална функционалност, а притоа ги следи најновите […]